Domov Kino Režisér filmu Kráľ z Tulsy popiera obvinenia voči Sylvestrovi Stallonemu

Reklama

Režisér filmu Kráľ z Tulsy popiera obvinenia voči Sylvestrovi Stallonemu

Craig Zisk, režisér a výkonný producent streamovaného seriáluKing of Tulsa spoločnosti Paramount+, odmietol všetky obvinenia voči hlavnému predstaviteľovi Sylvestrovi Stallonemu z vytvárania toxického pracovného prostredia. Podľa jeho tvrdenia nikdy nedošlo k žiadnym urážkam na adresu masy zo strany hviezdy.
Zároveň uviedol, že kastingová špecialistka Rose Locke, ktorá zverejnila podrobnosti o konflikte, ku ktorému údajne došlo na pľaci novej sezóny, nebola na pľaci v ňou opísanom období. Okrem toho porušila podmienky zmluvy tým, že nesprávne vybrala hercov.
Producentka tvrdí, že v ten deň sa mala natáčať scéna v módnom bare pre mladých ľudí a vedúci kastingu mal obsadiť hercov vo veku 25 až 35 rokov, ale tí, ktorí sa dostavili na natáčanie, boli oveľa starší. Zisk, ktorý bol nakoniec nútený obsadiť práve týchto komparzistov, poznamenal, že “všetci boli slušní a robili svoju prácu”.
Dodal, že požiadal Rose Lockeovú, aby odteraz posielala fotografie komparzistov a aby zodpovedali scenáru, ale, ako povedal, odpovedala: “Takto ja nepracujem.” Odvetil: “Takto pracujem ja a všetci, ktorých poznám, pracujú rovnako.” Zisk hovorí, že Locke odpovedal: “Dobre,” ale o hodinu neskôr dal výpoveď.
Producent zdôraznil, že Sylvester Stallone nikdy nepovedal nič o tom, že sa ide obklopiť “peknými dievčatami”, a dodal, že počas natáčania mu stála po boku manželka Jennifer Flavinová.

Tiež sa ti môže páčiť

Reklama